Inspiratie tip: water drinken challenge met je collegas

 Inspiratie tip: water drinken challenge met je collegas

We weten allemaal dat we eigenlijk meer water zouden moeten drinken dan we op dit moment doen. Vooral tijdens de warmste maanden van het jaar, is het enorm belangrijk dat er genoeg wordt gehydrateerd. Voldoende hydrateren biedt namelijk tal van voordelen die de gezondheid alleen maar meer en meer stimuleren. Daarom is het zeker geen verkeerd idee om een keer een leuke challenge op te zetten met collega’s. Dit kan bijvoorbeeld met een klein team op je eigen afdeling, of bedrijfsbreed met meerdere afdelingen tegelijk. Wat de grootste voordelen zijn van meer water drinken op de werkvloer, lees je hier.

Voldoende water drinken zorgt voor meer productiviteit op de werkvloer

Je denkt er misschien niet altijd even goed over na, maar de kans is erg groot dat je op het einde van een werkdag sneller een vermoeid gevoel hebt. Natuurlijk kan dit te maken hebben met het feit dat je productief werkt, maar het kan ook zomaar zo zijn dat je eigenlijk te weinig hebt gedronken. Door een challenge op te zetten met collega’s, ontvang je meerdere malen per dag een fijne reminder om even een glaasje extra te drinken. En dat kan uiteindelijk een wereld van verschil maken hoe je je voelt! Je knalt daardoor net even wat meer tijdens de laatste uurtjes op een werkdag en haalt meer uit een meeting met collega’s of met zakenrelaties.

Water van de beste kwaliteit met een waterontharder

Natuurlijk drink je het liefste water van de hoogste kwaliteit. Heb je daarom al eens nagedacht om een waterontharder te laten plaatsen op de werkvloer. Zo zorgen bijvoorbeeld Top-X waterontharders voor water van de hoogst mogelijke kwaliteit, aangezien het kalk wordt gefilterd uit het water. Je geniet daardoor van een heerlijke smaak en daardoor is het helemaal niet erg om een aantal glazen extra te drinken.

Even een glas water halen stimuleert meer bewegen op de werkvloer

Of je nu voor jezelf drinken haalt of dit doet voor de hele afdeling, in beide gevallen beweeg je net even wat meer op de werkvloer. Wel zo fijn als je een zittend beroep hebt en daardoor minder stappen maakt op een dag dan je eigenlijk zou moeten doen. Ook zorgt een kleine wandeling naar de kraan ervoor dat je met frisse energie verder gaat met je werkzaamheden.

Gerelateerde artikelen