Keuzestress: De top 5 bluetooth hoofdtelefoons en oordopjes

 Keuzestress: De top 5 bluetooth hoofdtelefoons en oordopjes

Sinds Apple de draadloze AirPods in 2016 uitbracht zijn de draadloze oordopjes en hoofdtelefoons niet meer van de markt weg te denken. Ook in 2021 wilt niemand meer gebruik maken van beraadde oordopjes of hoofdtelefoons daarom hebben we hier de beste draadloze oordopjes en hoofdtelefoons op een rijtje gezet! 

1. BL Tune 220 TWS

De JBL Tune 220TWS beschikken over een geluidsdriver van 12,5 millimeter. Dit zorgt voor een goede basweergave, die ervoor zorgt dat je de bas echt goed ervaart met een hoog volume! De oordopjes beschikken over knopjes aan de zijkant om je muziek en je spraak assistent mee te bedienen. De oordopjes zijn in verschillende kleuren beschikbaar en komen met een usb-c oplader. Voor € 79,99 is dit onze nummer 1 keuze in prijs kwaliteit verhouding. 

2. Apple AirPods 2 

Apple kwam al eerder in 2016 met de AirPods 1. Dit was zo een groot succes dat ze met een opvolger kwamen de AirPods 2. Deze zijn verkrijgbaar met een draadloze oplaadcase en een langere batterijduur dan zijn voorganger. Kortom kwaliteit die je van Apple gewend bent, maar wel voor een “Apple” prijs. 

3. Apple AirPods Pro

Eigenlijk zijn dit de beste kwaliteit oordopjes op deze lijst, maar we vinden de prijs voor deze oordopjes te veel. Als je de oordopjes via Apple wilt kopen betaal je 279 euro. Voor dit bedrag heb je veel betere kwaliteit koptelefoons met ruisonderdrukking. Speelt geld geen rol voor jou? Dan zijn dit veruit de beste oordopjes op het moment. 

4. Beats Studio 3 wireless

Weer komen we terecht bij een product dat in het bezit is van Apple. De studio 3 Wireless beschikken over een geweldige geluidskwaliteit en geweldig design. Wat de Beats zo goed maken volgens ons is de ruisonderdrukking. Deze werkt perfect op deze draadloze koptelefoon. Hierdoor is muziek luisteren in een drukke omgeving geen probleem en wordt bellen met deze koptelefoon ervaren als een gewoon gesprek met iemand die tegenover je zit.  

5. Bose QuietComfort 35 II Zwart 

Met Bose QuietComfort 35 II luister je draadloos naar je favoriete muziek. Verbind de koptelefoon via bluetooth met je telefoon of tablet. Met de actieve ruisonderdrukkingsfunctie heb je geen last van omgevingsgeluiden, zoals het geraas van treinen of het geluid van een pratende menigte. De batterij van de headset kan 20 uur meegaan. Is de batterij leeg? M Geen probleem! Na 15 minuten opladen geniet je weer van 2,5 uur muziek. Je kunt de functie voor ruisonderdrukking uitschakelen via de Bose Connect-app of een modus voor verminderde ruisonderdrukking kiezen. 

Kortom Veel keuze in verschillende draadloze koptelefoons en oordopjes. We hopen dat je met dit lijstje al een goed beeld hebt gekregen wat de beste opties op dit moment zijn! 

Gerelateerde artikelen