Nieuwe inspiratie: woonstijlen in 2021

 Nieuwe inspiratie: woonstijlen in 2021

Nu we eindelijk in het jaar 2021 zitten en we graag veel verandering willen zien tegenover het jaar 2020 (wat voor veel mensen een rampjaar was mede door Covid-19), Hebben we hier voor jou de laatste veranderingen van woontrends en woonstijlen voor je op een rijtje gezet! Want zeg nou zelf welke interieur liefhebber wil er nou niet alles weten over gouden aapjes in combinatie met natuurlijk hout en jungle gordijnen.

Jungle woontrend

Je dacht natuurlijk dat ik een grapje maakte over de jungle woontrend, maar eerlijk gezegd is dit best een trend nu. Omdat mensen niet meer op exotische reizen kunnen door Covid-19 is het natuurlijk helemaal hip om dit tropische gevoel naar je huis te halen. Zie je het al voor je? Een prachtige tropische woonkamer met een lichtgroene achterwand en dit natuurlijk in combinatie met meubels van natuurlijk hout, ook moet je de jungle gordijnen zien als een iets donkerder gordijn in de groene kleur. Met deze kleuren bij jij echt klaar voor de zomer en haal jij het tropische gevoel in huis. Natuurlijk mag je de gouden aapjes niet vergeten!

Beelden van vrouwen

Wat ook heel trendy op het moment is zijn beelden van vrouwen. De vrouwen vormen zijn niet meer weg te denken in bij de moderne woontrends van 2021. Dit in combinatie met de kleur Oker geel zorgt voor een moderne leuk die toch heel fris overkomt en niet teveel aandacht trekt. Oker geel is eigenlijk een pigment kleur en je moet het zien als een aarde kleur. Dit in combinatie met de vrouwen vormen in je huis kan ook een soort van retro vibe creëren het is maar net hoe je het zelf afwerkt en hoeveel gebruik je wilt maken van de kleur Oker geel.

Zwart is van alle tijd

Ook is zwart nog lang niet uit de mode. Zoek jij naar een moderne woonstijl en wil je het niet te gek maken? Dan kan je altijd voor de kleur zwart gaan. Ga je juist voor een donkere basiskleur op je achterwand of voor glas zwarte meubels beide zijn goed te combineren. De truc is het wel dat je het Zwart laat afsteken. Als je voor een zwarte achterwand gaat, kun je beter je meubels kiezen die iets lichter van kleur zijn. Andersom het zelfde! Ga je voor een Lichtere achterwand dan zijn glans zwarte meubels echt een mooie uitkomst.

Kortom er zijn genoeg woontrends in 2021 die je een hele andere kijk geven op jouw levensstijl en woonstijl. Dus waar wacht je nog op? Handen uit de mouwen en begin vandaag nog!

Gerelateerde artikelen