Unieke houten ladders

 Unieke houten ladders

De enige houten ladders die nog gemaakt worden in Nederland bestel je op www.vaneldikladders.nl. Zo wordt vakmanschap ook voor jou bereikbaar.

Houten ladders en trappen

Op deze website vind je een groot assortiment aan ladders en trappen. Allemaal van duurzaam hout gemaakt. Hiervoor wordt samengewerkt met houtleveranciers vanuit heel Europa die op duurzame wijze het hout hakken en bewerken. Het bewerken houdt alleen in dat er lange balken gezaagd worden van het zoveel mogelijk noestvrije hout. Deze balken worden vervolgens verwerkt tot houten ladders en trappen.

Advies over klimmaterialen

Ben je op zoek naar informatie over het gebruik van klimmaterialen dan is er online veel te vinden. Op de website van Van Eldik ladders staat veel informatie over het veilig gebruik van deze materialen. Het staat niet alleen beschreven voor je, maar er zijn ook handige filmpjes die laten zien hoe je de ladders veilige gebruikt. Deze filmpjes zijn gemaakt door de makers van de ladders. Zij weten als geen ander hoe je een ladder veilig neerzet. Of hoe je een opsteekladder of uitschuifladder in een A-stand kunt zetten zodat je deze vanaf beide zijden kunt beklimmen. Kortom veel handige en praktische informatie over het gebruik van ladders.

Maten van ladders en trappen

Bij iedere trap of ladder staat een handig overzicht met de maten van de producten. Zo zie je dat er onderscheidt wordt gemaakt tussen hoogte en lengte. Daar moet je altijd goed op letten bij het aanschaffen van klimmaterialen. De hoogte wordt ook wel klimhoogte genoemd. De lengte is de daadwerkelijke lengte van bijvoorbeeld een ladder. Zo weet je hoe hoog je met een bepaald product kunt komen. En je weet hoeveel ruimte het product in beslag neem wanneer je deze gaat opbergen. Uiteraard staat op de website van Van eldik ladders ook per product de breedte en dikte vermeld. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Bestel je ladders en trappen op www.vaneldikladders.nl

Op deze website van Van Eldik ladders vind je dus veel praktische en nuttige informatie als het gaat om klimmaterialen. Heb je na het vinden van de informatie de juiste keuze gemaakt? Dan bestel je de ladder of trap snel op deze site. De meeste producten zijn gewoon op voorraad zodat je snel aan de slag kunt. Heb je nog vragen na het bezoeken van de website? Bel ons dan gewoon. Er is geen ingewikkeld keuzemenu. Gewoon iemand van Van Eldik die de telefoon opneemt en je graag te woord staat.

Gerelateerde artikelen