Pennen bedrukken met logo als relatiegeschenk

 Pennen bedrukken met logo als relatiegeschenk

Er zijn redenen genoeg om pennen te bedrukken met jouw bedrijfsnaam, logo of slogan. Pennen zijn bijvoorbeeld ideaal om jouw bedrijf te promoten. Reclameproducten zoals pennen zijn zeer succesvol in het zorgen voor merkzichtbaarheid van jouw bedrijf en past binnen ieder budget. Laat jouw pennen bedrukken als presentje voor werknemers, leveranciers en/of andere zakenrelaties.

Het nut van bedrukte pennen tijdens beurzen en evenementen

Als bedrijf wil je natuurlijk maar één ding. Je wil dat jouw bedrijf uitgroeit tot een groot bedrijf. Hiervoor is één ding cruciaal, namelijk naamsbekendheid. Je kunt jouw naamsbekendheid gemakkelijk verhogen zonder hierbij over budget heen te gaan. Deel jouw bedrukte pennen uit op verschillende beurzen en evenementen, stop ze in een goodiebag of geef ze weg op jouw eigen stand.

Hoe vind je de bedrukte pen voor jouw bedrijf?

Er zijn online veel verschillende pennen te vinden, maar hoe vind je nu de pen die bij jouw bedrijf past? Hiervoor moet je rekening houden met het volgende:

  • Voor wie zijn deze reclamepennen bedoeld? Bijvoorbeeld (top)klanten, leveranciers en/ of werknemers?
  • Wat is jouw budget?
  • Welke kleuren komen terug in jouw logo of huisstijl?

Pennen bedrukken met jouw logo

Kies ervoor om jouw logo of opdruk te laten drukken op de clip of de houder van de pen. Je kunt online gemakkelijk terugvinden waar je jouw bedrukking kan plaatsen. In de meeste gevallen wordt er gekozen om pennen te bedrukken met een logo in 1 of meerdere kleuren. De mogelijkheden zijn enorm! Wil je toch liever het logo in de pen graveren? Zelfs dat kan!

Reclame pennen bedrukken bij BudgetGift.nl

Ben je opzoek naar bedrukbare pennen, maar ben je niet van plan om hier jouw volledig marketingbudget aan uit te geven? Dan ben je bij BudgetGift.nl aan het juiste adres. BudgetGift.nl is de specialist in het aanbieden van goede kwaliteit relatiegeschenken tegen de laagste prijs. Nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje op de website van BudgetGift, www.budgetgift.nl. Wil je toch liever gelijk contact opnemen? Neem dan telefonisch contact op door te bellen naar 0570 54 44 70 of stuur een e-mail naar info@budgetgift.nl.

Gerelateerde artikelen