Ideale gadgets voor hybride werken

 Ideale gadgets voor hybride werken

Een hybride werkomgeving is er een met zowel thuiswerk als op kantoor. Veel bedrijven wereldwijd hebben hybride werken onderschreven als model voor hun organisaties. Ze zijn tot het besef gekomen dat het niet nodig is dat hun personeel elke dag op kantoor is. Er is een toename van het aantal IT-ondersteuningsbedrijven in het VK die nu ondersteuning op afstand bieden voor dit soort instellingen. De productiviteitsniveaus zijn niet beïnvloed door hybride werkomgevingen. Veel werknemers hebben zelfs genoten van de vrijheid van hybride werken en hebben hun productiviteitsniveau zelfs verhoogd.

Willen werknemers echter een hoog productiviteitsniveau behouden, dan moeten ze over de juiste tools beschikken. Met kansrijke beroepen heb je de meeste kas van slagen. Deze tools kunnen variëren van kantoorelektronica tot het kunnen communiceren met andere medewerkers. Hieronder vind je een aantal gadgets die je hybride werkomgeving een stuk makkelijker maken.

Opladers en powerbanks

Dit zou een voor de hand liggende keuze van gadgets moeten zijn, maar veel mensen zien het belang ervan over het hoofd. Wanneer je aan de slag gaat in jouw hybride werkomgeving heb je de juiste opladers nodig voor jouw laptop, telefoon, tablet en eventuele andere apparaten met oplaadbare batterijen. Praat met jouw IT-ondersteuningspartner, de hulp van Microsoft-experts en IT-experts bij de hand hebben om te helpen met dit soort vragen is altijd nuttig. Zorg ervoor dat jouw stroomadapters voor printers, routers of andere benodigdheden zijn opgeladen. Je wilt niet in een situatie komen waarin je te laat bent met het indienen van documenten of jouw werk niet kunt uitvoeren vanwege een klein probleem, zoals een niet-opgeladen apparaat. Idealiter wil je meerdere USB-poorten en -types vinden.

Tablet

Tablets zijn een van de beste apparaten die je voor jezelf kunt krijgen als je hybride werkt. Ze maken thuiswerken gewoon makkelijker. Mocht je problemen ondervinden met jouw desktop of laptop, dan is dit het perfecte alternatief. Je kunt zo ongeveer alles doen wat u op jouw pc moest doen als het gaat om het voltooien van taken. We hebben gezien hoe met name IT-ondersteuningsbedrijven nu het gebruik van tablets boven laptops aanbevelen voor werken op afstand. De beste optie is om met een Windows-tablet te gaan als jouw werk dezelfde desktop-apps vereist. Ben je een creatieve professional, dan is een iPad de beste optie voor jou. Chrome OS-tablets zijn het beste voor hybride werkomgevingen die regelmatig cloud-apps gebruiken.

Draadloze headsets

Wanneer je hybride werk doet, ben je waarschijnlijk de hele tijd aan het telefoneren. Hier komen draadloze headsets, oordopjes en koptelefoons goed van pas. Zeker als je werkt via Teams of Zoom. Dit kan voor je huidige werk zijn of als je aan het solliciteren bent of juist op zoek bent naar een nieuwe baan. Een sessie met je loopbaancoach kan ook perfect op deze manier. We hebben trouwens goede ervaringen met loopbaancoaching Zwolle, mocht je interesse hebben.

Door het draadloze ontwerpen van de headsets hoef je niet de hele dag aan je bureau vast te zitten. Ideaal als je met je coach en andere gesprekspartner praktische oefeningen moet doen. Het geeft je wat meer bewegingsvrijheid. Hierdoor kun je tijdens het telefoneren pauzeren, zoals wandelen. Je wilt op zoek naar een headset met actieve ruisonderdrukking als je een rumoerige thuis- of buitenomgeving hebt.

Gerelateerde artikelen