DIY: De perfecte lunch

 DIY: De perfecte lunch

Veel mensen denken dat een luxe lunch iets is wat alleen thuis of in een restaurant haalbaar is, maar niets is minder waar. Er zijn namelijk heel veel mogelijkheden voor een lekkere lunch op werk. In deze blog leggen we je uit hoe je met een paar simpele tips de perfecte lunch kan realiseren. Lees dus snel verder!

Bepaal wat je wil!

De eerste stap die je moet nemen, wanneer jij lekker wilt lunchen, is bepalen wat je wilt. In een restaurant zou je een menukaart krijgen, maar nu moet jij het toch zelf bedenken. Een simpele, luxe lunch die jij gemakkelijk kan namaken is een sandwich. In een restaurant wordt deze vaak erg mooi gepresenteerd, waardoor het meer kan lijken dan dat het is. Kies je soort brood en wat je beleg, en maak de sandwich gemakkelijk na. Hiervoor is het natuurlijk wel belangrijk dat jij al deze ingrediënten in huis hebt. Als dat niet het geval is, kan je ervoor kiezen om te improviseren met de ingrediënten die je hebt.

De broodtrommel

Zelf een broodje beleggen is een stap die jij waarschijnlijk zelf ook al had bedacht, maar hoe neem je deze mee? Via MyMepal kan je in een paar simpele stappen zelf een broodtrommel ontwerpen. Dit is ideaal, want met deze broodtrommels kan jij gemakkelijk je sandwich meenemen. Misschien schaam jij je voor je broodtrommel; bij MyMepal is dit niet langer een probleem, doordat jij je broodtrommel volledig kan aanpassen naar jouw wensen. Kies jij voor een leuke print, of ga je voor een foto van een leuke herinnering?

Een ander soort lunch

Ben jij niet zo’n fan van sandwiches, en ontbijt jij liever met iets anders, zoals bijvoorbeeld een lekkere salade? Ook hiervoor zijn de broodtrommels van MyMepal erg geschikt, omdat ze je salade goed vers zullen houden. Dit is ideaal, want het is best lastig om op een andere manier je salade mee te nemen naar je werkplek.

Lunchen maar!

Nu jij je perfecte sandwich mee hebt naar je werkplek, of wat compleet anders, zal de middagpauze je niet snel genoeg kunnen komen. Zodra deze aanbreekt, kan jij beginnen aan je lunch. Eet smakelijk!

Gerelateerde artikelen