Inspirerende komende wintersport!

 Inspirerende komende wintersport!

We kijken weer uit naar het wintersportseizoen. Geniet onder het genot van avontuur en plezier van je snowboard of snowboard op de sneeuwberg.
Maar ben je helemaal voorbereid op het ski-avontuur? Heb je je skibril meegenomen? Of moet je toch alles thuis bewaren? In deze blog lees je over fashion essentials die je niet mag vergeten tijdens een avontuurlijke skivakantie.

Wintersporttrends

Ben jij ook bezig met de laatste trends in skigebieden? Opvallen op de piste is naast de extra veiligheid ook weer helemaal in dit wintersportseizoen. Felle kleuren zijn terug. Denk vooral aan winterkleding in roze, geel en blauw. Houd je van iets anders, dan zijn jassen met een metallic of animal print look ook in de mode. Iedereen die om de mode-industrie geeft, kan niet meer om duurzaamheid heen, dus het wordt steeds belangrijker om hier rekening mee te houden. U kunt ook kiezen voor mooie en modieuze skipakken. Wie denkt dat broeken hetzelfde blijven, heeft het mis, en de strakke skibroek voor dames is een belangrijke aanvulling op ons lijstje met wintersporttrends.

De beste wintersportkleding

Naast bovenstaande modetrends zijn er natuurlijk enkele praktische elementen waar je op moet letten bij het kiezen van kleding. Je kleding moet natuurlijk warm en comfortabel zijn, maar hoe weet je welke jas goed is? Kleding die je tegen de kou moet beschermen, heeft meestal specifieke labels. Kijk ook goed hoeveel lagen de kleding heeft. Hoe meer lagen, hoe beter het bestand is tegen de kou. Vergeet ook je ogen niet. Door de weerkaatsing van de zon op de sneeuw is een geschikte zonnebril enorm belangrijk. Onze suggestie is om te zien wat de zondaar moet bieden. Naast gepolariseerde zonnebrillen hebben ze ook diverse professionele skibrillen als je niet op de plank staat.

Globaal beeld

Er zijn deze winter verschillende dingen teruggekomen. Daarbij zijn thema’s als duurzaamheid, veiligheid en stijl belangrijke sleutelwoorden. Ook in de wintersport wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Als het om skiën gaat, komt veiligheid altijd terug, en natuurlijk is je klaarmaken altijd een belangrijk thema. Hoewel de stijl elk jaar verandert, hebben we veel oude trends terug zien komen.

Gerelateerde artikelen