Geef een boost aan haar, huid en nagels!

 Geef een boost aan haar, huid en nagels!

Met een bad hair day voel je je waarschijnlijk niet top. Vaak zegt men ook: als je haar maar goed zit! Als je haar namelijk goed zit voel je je vaak al stukken beter. Daarnaast krijg je vaker complimenten van mensen. Dit hoeft nieteens zozeer een compliment te zijn over je haar, want als je je goed voelt over je uiterlijk straal je meer en zullen mensen dit ook zien. Daarom doen we er vaak alles aan om ons zo goed mogelijk te voelen en zo goed mogelijk voor de dag te komen. We sporten, eten gezond, gaan naar de schoonheidsspecialiste en laten onze nagels doen. Gelukkig zijn er ook makkelijkere manieren om je huid, haar en nagels zo goed mogelijk te verzorgen! Wil je weten wat deze manieren zijn? Lees dan snel verder, want we leggen het je graag uit in deze blog!

Hoe voeg je deze shake toe aan je dieet

De luminous beauty shake is een erg makkelijke manier om een boost te geven aan je huid, haar en nagels. Je krijgt namelijk snel veel vitamines en andere stoffen binnen die huid, haar en nagels laten stralen. Wel is het verstandig om erbij te vermelden dat je dit nooit als maaltijdvervanger te gebruiken. Zorg er dus voor dat je volwaardige maaltijden blijft eten, want een beauty shake werkt als een toevoeging op een gezond dieet. Dus zorg ervoor dat je voldoende drinkt, goed en gezond eet, weinig alcohol drinkt en ook blijft smeren met crèmes (met spf).

Welk ingredient zorgt voor al deze voordelen?

Nu denk je vast: deze shake móet ik hebben. Want: een stralende huid, glanzend haar en sterke nagels, dat wil toch iedereen? Het is natuurlijk wel fijn om te weten door welke stof je van deze voordelen profiteert. Het belangrijkste ingrediënt van deze shake is collageen. Dit is een van de belangrijkste eiwitten en zorgt er samen met elasticine voor dat je huis lekker soepel blijft. Wanneer je ouder wordt neemt de hoeveelheid collageen die je aanmaakt af. Dit zorgt ervoor dat je huid minder soepel wordt en je meer rimpels krijgt. Zorg er dus voor dat je een goed dieet volgt en een luminous beauty shake drinkt, en je zult deze klachten snel tegengaan.

Gerelateerde artikelen