Eerste hulp bij het kopen van een matcha-cadeau

 Eerste hulp bij het kopen van een matcha-cadeau

Staat matcha al jaren op het verlanglijstje van jouw beste vriend/vriendin, je mama, papa of wie dan ook? Maar heb jij geen enkel idee wat matcha is en wat je dan juist moet kopen om hen een plezier te doen? We zetten enkele voorbeelden van matcha producten op rij waarmee je gegarandeerd jouw geliefden blij zal maken.

Matcha thee

Als je graag op safe speelt, is een simpele matcha thee het beste cadeau. Matcha thee heeft heel wat voordelen: het verslankt, ontstresst, geeft een energieboost en versterkt je immuunsysteem. Matcha wordt ook wel eens gezien als de groene thee 2.0, het zit namelijk meer dan alle andere theeën vol met voedingsstoffen en antioxidanten. Ook qua smaak kan je met een matcha thee niets fout doen. Matcha liefhebbers zijn de smaak meestal al gewoon en zullen de lichte theeën zeker aankunnen.

Een volledige matcha-box

Ga je graag voor een iets chiquer cadeau maar heb je niet veel inspiratie? Dan is een cadeaubox altijd een goede oplossing. Met een Luxe Matcha Thee Set voorzie je jouw geliefde van het volledige matcha-plaatje. Het cadeau is verpakt in een luxe cadeauverpakking zodat je het na bestelling meteen als cadeau kan afgeven. In deze mooie box vind je een complete set terug bestaande uit een authentiek Japans thee kommetje, een handgemaakt bamboe kloppertje en een maatlepeltje, samen met natuurlijk een potje heerlijke matcha thee. Dit is dus de perfecte gift voor zowel starters als voor diegenen die al langer matcha drinken en hun assortiment graag willen uitbreiden.

Matcha detox

Als je liever gaat voor een cadeau dat wat langer meegaat, kan je kiezen voor een matcha detox. Matcha kan namelijk helpen bij problemen als een opgeblazen gevoel, krampen, winderigheid of een gebrek aan energie. Bij een detox kuur begin je elke ochtend met een matcha die ervoor zorgt dat je lichaam ontgift wordt. Ook reinigt het je darmen, laat het je haren stralen en maakt het de huid gezonder. Na de detox zal je je al snel terug fitter, gezonder en vol energie voelen. Elke dag begint dus positief met de matcha kuur!

Wanneer je kiest voor dit cadeau is het wel aangeraden dat de persoon aan wie je het gaat schenken al wel eens een matcha thee drinkt. Het cadeau bestaat namelijk meestal uit meerdere zakjes detox matcha en de smaak van matcha is niet voor iedereen weggelegd.

Gerelateerde artikelen